Installatie / Onderhoud

Installatie
Overweeg je een nieuwe espressomachine uit ons assortiment?
Wat leuk! Download hier het installatiedocument, zodat je jouw locatie goed kan voorbereiden en er zeker van bent dat alle aansluitingen juist zijn aangebracht. Zodra de bestelling bij ons bekend is, wordt er sowieso contact opgenomen om een pre-check bezoek te plannen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Check het filmpje hieronder.

Onderhoud
Zodra je gekozen hebt voor een machine uit ons assortiment, kun je gebruik maken van onze volledige service. Ons enthousiaste team monteurs rijdt dagelijks rond in ons verzorgingsgebied zodat wij snel kunnen acteren op storingen, vragen of technische ondersteuning. Al onze machines hebben een beetje liefde nodig, wij of onze desbetreffende dealer zal dan ook altijd een servicecontract aanraden. Tijdens dit contract komen wij 3 maal per jaar langs om er voor te zorgen dat je machine in een top shape blijft. Zo voorkom je grotere storingen en worden alle slijtage gevoelige onderdelen netjes vervangen. Wij hebben per machinetype een passend contract, uiteraard kunnen wij deze aanleveren zodra u contact opneemt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 036 – 30 30 980.

Ohja… Wij tellen 364 dagen per jaar, aangezien koningsdag de enige dag is dat wij helaas niet kunnen rijden i.v.m. de toegankelijkheid in verschillende steden.

Team Alleborgh

Alleborgh Onderhoud Installatie NL ENG

La Marzocco VanJe bent van harte welkom in onze showroom            Contact

Contact

adresKabelstraat 17
1322 AD Almere
Telefoon
036 - 30 30 980

Openingstijden: 8.30 - 16.30 uur

Social media

icon facebook footer alleborgh twitter alleborgh instagramalleborgh pintrest

Copyright © 2016 alleborgh.nl | disclaimer | privacy | design: creative answer