La Marzocco HOME webshop

La Marzocco Linea Micra
Breng het ultieme espressogevoel thuis.

Strakke lijnen en vertrouwde charme in een compacte, gebruiksvriendelijke vorm. De Linea Micra is een sieraad in elke keuken en tilt het espresso maken naar het hoogste niveau. De slagzin van La Marzocco is niet voor niets ‘Bring the cafe home’.
Een compacte, gebruiksvriendelijke espressomachine voor thuisgebruik met uitstekende prestaties die de naam La Marzocco waardig zijn. Met de Linea Micra wordt voortgeborduurd op de professionele Linea Classic S. Ondanks de kleine behuizing kun je er geweldige espresso’s en cappuccino’s mee bereiden.

lamarzocco lineamicra website

 

 

La Marzocco GS 3
De eerste espressomachine voor thuisgebruik met twee RVS boilers.

Met deze espressomachine haal je een stuk La Marzocco geschiedenis in huis. De voorloper van de GS 3 was het model GS 1, welke in 1970 op de markt werd gebracht. De La Marzocco GS 3 is voorzien van de modernste technologie. Zo zorgt een PID controller voor een zeer stabiele temperatuur. Deze espressomachine wordt geleverd in een AV (Automatic Volume) of in de legendarische Mechanical Paddle uitvoering. Elke La Marzocco GS 3 kan worden aanpast naar jouw smaak door middel van customization.

lamarzocco gs3 website

La Marzocco Linea Mini
Creëer thuis de perfecte espresso ervaring.

De La Marzocco Linea Mini past in iedere keuken en is gebaseerd op de La Marzocco Linea Classic, de meest verkochte professionele machine en terug te zien in je favoriete koffie hotspots.

Deze compacte espressomachine is gebouwd met de beste onderdelen en voorzien van hoogwaardige materialen, alles volgens Italiaanse traditie.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Zwart - RVS - Wit - Blauw - Rood - Geel

lamarzocco lineamini website

Voor meer informatie, specificaties en prijzen neem contact met ons op, telefoon 036 - 30 30 980.

 

Contact

adresKabelstraat 17
1322 AD Almere
Telefoon
036 - 30 30 980

Openingstijden: 8.30 - 16.30 uur

Social media

icon facebook footer alleborgh twitter alleborgh instagramalleborgh pintrest

Copyright © 2016 alleborgh.nl | disclaimer | privacy | design: creative answer